ProYacht

Flotta és árak

Bavaria 32 Cruiser vitorlás hajók

A Bavaria 32 Cruiser kimondottan ideális a balatoni adottságokhoz. A 2010-ben bevezetett, a BMW és a Farr Yacht Design által tervezett hajó igazi sikertörténet. A hajót könnyű kezelhetőség, tágas belső terek és magasszintű komfort jellemzi.

10férőhely (személy)
9.99hosszú (m)
1.5merülés (m)
Lefoglalom

Bővebb információ felszereltségről és árakról

Bavaria 37 Cruiser vitorlás hajó

A Bavaria 37 Cruiser (2014) családi és baráti vitorlázásra kiválóan alkalmas, könnyen kezelhető hajó, amely tágas szalonnal, 3 teljes értékű kabinnal és óriási fürdő platformmal rendelkezik. A balatoni viszonyoknak kiválóan megfelelő, csaladi túrahajó.

12férőhely (személy)
11.3hosszú (m)
1.95merülés (m)
Lefoglalom

Bővebb információ felszereltségről és árakról

Jeanneau 36i SOD vitorlás hajók

A Jeanneau Sun Odyssey 36i az egyik legsikeresebb és legnépszerűbb charter hajó világszerte. Könnyen kezelhető, jó menettulajdonságokkal rendelkező túrahajó. 3 kabinos verziója kényelmes tartózkodást biztosít családok és baráti társaságok számára.

12férőhely (személy)
11.9hosszú (m)
1.9merülés (m)
Lefoglalom

Bővebb információ felszereltségről és árakról

Bavaria 36 Cruiser vitorlás hajó

A Bavaria 36 Cruiser családi és baráti vitorlázásra kiválóan alkalmas, könnyen kezelhető, tágas hajó, 3 teljes értékű kabinnal rendelkezik.

8férőhely (személy)
11.48hosszú (m)
1.65merülés (m)
Lefoglalom

Bővebb információ felszereltségről és árakról

ELAN 310 vitorlás hajók

Az ELAN 310 hajók, a balatoni viszonyok figyelembevételével, versenyzésre is felszereltek. A vitorlások technikai, és kényelmi szempontból magas minőséget képviselnek. AZ AUGUSZTUS 20. IDŐSZAKRA KIEMELT BÉRLETI DÍJAK ÉRVÉNYESEK! (részletek: leírás alatt)

Hanse 400 vitorláshajó

A flotta legnagyobb és legelegánsabb vitorlása, amelyet nem csak kényelmesen, hanem méretei ellenére is egyszerűen meg lehet vitorlázni. AZ AUGUSZTUS 20. IDŐSZAKRA KIEMELT BÉRLETI DÍJAK ÉRVÉNYESEK! (részletek: leírás alatt)

WIA 345 elektromos motoros yachtok

A balatoni elektromos motoros yacht egyik legelegánsabb hajója a WIA 345, amelynek fedélzetén mind a hajó vezetője és utasai luxus körülmények között érezhetik magukat. AZ AUGUSZTUS 20. IDŐSZAKRA KIEMELT BÉRLETI DÍJAK ÉRVÉNYESEK! (részletek: leírás alatt)